Col·laboració amb Mas Albornà

Mas Albornà és una fundació que treballa des de fa més 40 anys per a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat i malaltia mental a l’Alt Penedès.

La col·laboració de Mas Albornà amb el camp de treball és múltiple, i imprescindible per a l'assoliment de determinats objectius.

En primer lloc, Mas Albornà farà un seguiment audiovisual diari del camp de treball, fet que ens permetrà aprofundir en l'ús de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació). La Productora audiovisual de la fundació proporcionarà a la organització del camp el material enregistrat, que serà utilitzat per al manteniment del bloc i de l'usuari del Facebook Penedès Workcamp. Aquest fet ens permetrà ser presents a la xarxa, i explicar on-line l'evolució del camp. La mateixa fundació elaborarà posteriorment un vídeo que recollirà l’essència del que ha significat aquest camp de treball.

En segon lloc, dins del marc de les xerrades previstes per aquest camp de treball, des de Mas Albornà també participaran com a ponents a la xerrada “Horts educatius i terapèutics”, explicant la seva experiència de l'hort del Centre Ocupacional, a Les Cabanyes.

En tercer lloc, els participants del camp de treball faran una visita al taller Viu la Vinya. Aquest projecte educatiu impulsat conjuntament per Mas Albornà i Bodegas Torres, s’hi tracten de manera pràctica aspectes sobre la vinya, les energies renovables i la sostenibilitat o els costums de la vida a pagès antigament. Així, els membres del camp de treball faran una visita guiada a questes instal·lacions situades en un entorn natural immillorable.

La darrera de les col·laboracions és la cobertura de la xerrada prevista pel dia 8 de Juliol del 2010. Aquesta xerrada titulada “Per una llei d’horts urbans” serà enregistrada per l’equip de la Productora audiovisual de Mas Albornà i s’entregarà en un document audiovisual en format DVD als organitzadors del camp de treball com a document d'arxiu.

btemplates

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada