Finalització del Penedès Workcamp

El diumenge 11 de juliol va finalitzar el Penedès Workcamp. És francament difícil fer-ne una valoració general; es tractava d'un camp de treball complex, experimental fins i tot, i caldrà analitzar molta informació per poder valorar els punts forts i els punts febles de l'experiència.

Tanmateix, podem dir que n'ha quedat una molt bona sensació, i la convicció que s'han assolit la major part dels objectius, alguns dels quals pioners en camps de treball internacionals.

En acomiadar-nos, diversos participants ens preguntàven què passaria amb els horts. Volíen saber si l'Ajuntament acabaria les obres i cediria les parcel·les aviat. Com a resposta, vam comprometre'ns a tenir-los informats a través del bloc del camp. Així, doncs, aquest no serà l'últim post.

Molta gent ens ha preguntat si l'any que vé tornarem a realitzar el Penedès Workcamp. És una pregunta que en aquests moments no té resposta. El Penedès Workcamp s'ha fet realitat per la confluència de múltiples factors, que no tenen per què tornar a coincidir, almenys de la mateixa forma i en les mateixes circumstàncies. Podem afirmar, això sí, que ha estat una singularitat magnífica, interessant, profitosa, i enormement enriquidora per als que ens hi hem involucrat.

Creiem, també, que ha representat l'impuls definitiu per a la xarxa d'horts urbans de Vilafranca del Penedès.

Gràcies a tot el suport rebut. Sense la complicitat d'una xarxa local no hagués estat possible el camp.


btemplates

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada